Szakmai Kalauz

Keresés eredménye:  Révész Eurosilo Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Révész Eurosilo Kft.

(Veszprém megye)

Cégbemutató:

Révész Eurosilo Kft.

A T+F Kft. 1991-ben alapított családi vállalkozásként indult, mára már az egyik legjelentősebb piaci szereplő a Nyugat-Dunántúli régióban. A cég fő profilja a nemzetközi ömlesztett áruszállítás Európa területén.  A vállalat 2018. nyarán a Révész Logisztikai Holding Zrt. tagja lett. A vállalat minden értékét tovább örökítve önálló cégként működik, saját telephellyel, új, szakértő ügyvezetéssel. 2019. augusztustól hivatalosan Révész Eurosilo Kft. néven üzemel tovább.

Cégünk 75 szerelvénnyel rendelkezik, amelyek korszerű DAF és MERCEDES kamionokból állnak. Szolgáltatási területünkön belül élelmiszeripari termékek szállításától a homokon át a vegyi anyagokig mindent szállítunk partnereinknek. Legfontosabb szállítási lokációnk Nyugat-Európa. Megbízóink között magyar és külföldi multinacionális cégek egyaránt megtalálhatóak.

Cégünk megfelelően képzett és tapasztalt gépjárművezetőkből és minden szükséges szakterületet ismerő irodai kollégákból tevődik össze. Nálunk nagyon fontos a jó munkahelyi közérzet és nagy figyelmet fordítunk az ergonomikus munka környezet kialakítására. Cégünk minden munkatársa egy csapatban gondolkodik a feladatok megoldásában, mert filozófiánk, hogy együtt, közös erővel valósítsuk meg a kitűzött célokat és törekedjünk a folyamatos fejlődésre. Számunkra fontos, hogy a megbízásainkat a lehető legmagasabb szakértelemmel végezzük el, ezért munkatársainkat folyamatosan képezzük. Büszkék vagyunk kollégáinkra, akik elkötelezettek a cég iránt, kiemelkedő teljesítményüket az ösztönzési rendszerünk keretében értékeljük.

Révész Eurosilo Kft.

Tevékenységek:

közúti árufuvarozás, ömlesztett áru szállítása, silós termék szállítása

Telephelyek, elérhetőségek:

8411 Veszprém, Szövetkezet utca 2.
Mobil: 06 (30) 297-5945
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat