Szakmai Kalauz

Keresés eredménye:  FST tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

O-RING Kft.

(Pest megye)

Cégbemutató:

O-RING Kft.

O-gyűrűk, simmeringek, hidraulika és pneumatika tömítés, csúszógumis tömítés, szelepszár tömítés, gumizsinórok, légfüggönyök. seeger gyűrű, hidraulika tömítés

- 1991-ben alakultunk, a Freudenberg tömítésgyártó cég termékeinek a hazai forgalmazására, ez a világ egyik legnagyobb tömítésgyártó cége. Gyárai vannak Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Magyarországon is, az autógyártó cégeket közvetlenül szolgálják ki, a többi kisebb partnert pedig mi.

- Milyen termékek tartoznak ebbe a körbe?
- Hidraulika és pneumatika tömítések, O gyűrűk, szimmeringek, rezgéscsillapító elemek, réztömítések. Az iparban, az autógyártásban, hidraulikus emelőknél, szivattyúknál használhatók például, de mindenki ismeri a vízcsapnál használatos O gyűrűket is.

- Mit tömít a tömítő?
- Hézag lezárására szolgál, hogy a folyadék, a levegő, a gáz ne szivárogjon ki, vagy a forgótengelyeknél, hogy a kenőanyag ne jöjjön ki a motortérből. Vannak álló tömítések, amikor két álló teret kell tömíteni, de ha valamelyik elem mozog, akkor dinamikus tömítésről beszélünk. Nagyon fotos a tömítés anyaga, hogy mindig a megfelelő területre, a megfelelő anyagfajtájú tömítést válasszunk, pl. forró gőzhöz, olajhoz. Az is számít továbbá, hogy pl. az olajnak milyen a minősége, mert úgy kell tömítőanyagot választani.

- Milyen képzettséget, műszaki hátteret igényel Önöktől a cég jó működtetése?
- Műszaki hátterünk a számítógépes nyilvántartás, az elektronikus katalógus és a számítógépes tömítés-kiválasztás. A dolgozóink is természetesen műszaki végzettségűek.

- Milyen típusú cégekből áll a vevőkörük?
- Az ipar minden területéről vannak vevőink. Ezenkívül nagyon sok viszonteladó kereskedővel állunk kapcsolatban. A forgalmunkat tovább kívánjuk növelni, ezért bővíteni szeretnénk viszonteladóink körét. Csak így van biztosítva, hogy vevőink a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban juthassanak hozzá a termékekhez. Mi segítünk a műszaki kérdésekben közvetlenül a vevőknek és a viszonteladó partnereknek is. Rendelkezésükre tudunk bocsátani műszaki leírásokat, katalógusokat is. Különleges szolgáltatásunk, hogy képesek vagyunk a megfelelő tömítést a megfelelő helyre, számítógépes rendszeren keresztül kiválasztani. Ennek a programnak a segítségével, betápláljuk az adatokat, tehát hol mit kell tömíteni és a számítógép kiadja a megfelelő tömítés anyagát, méretét. Ez a szolgáltatás ismereteink szerint máshol nincs meg.

- Mennyire megbízhatóak az Önök által forgalmazott tömítések?
- Nagyságrendekkel megbízhatóbbak, hosszabb élettartamúak, mint az eddig forgalmazott tömítések. Természetesen a minőséget meg kell fizetni, de itt nem a tömítés került sokba, hanem a gépek gyakori szétszerelése, a leállás, a kieső munkaidő. Nem érdemes tartalékot vásárolni belőlük, mert a katalógusméretekből, ami 3500-4000 féle tömítést jelent, mindig van raktáron. Ha speciális méretre van szükség, le tudjuk gyártatni és rövid időn belül szállítjuk is. Természetesen vannak újdonságok is amelyeket a gyártó cég időről időre piacra dob, s amik ezután már Magyarországon is hozzáférhetőek. Minden tömítési kérdésben forduljanak hozzánk bizalommal!

Tevékenységek:

Freudenberg, FST , gumizsinór, karmantyú, Merkel, réztömítés, Simrit, TÖMÍTÉS, csúszógyűrűs tömítés , hidraulika, lengéscsillapító tömítések, motorkerékpár szimering, pneumatika, rezgéscsillapító elemek, szimering

Telephelyek, elérhetőségek:

1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 14.
Telefon: 06 (1) 269-0996, 06 (1) 301-0906
Fax: 06 (1) 302-5361
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat