Szakmai Kalauz

Keresés eredménye:  emelőgépek felújítása tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Keller Hidrolift Kft.

A Keller Hidrolift Kft. 1999 közepén, Keller András egyéni vállalkozó sikeres lift gyártással és karbantartással foglalkozó vállalkozásában meglátva a piaci lehetőségeket, magyar magánszemélyek összefogásával alakult meg. Az 50 éves szakmai tapasztalat megfelelő garancia a kivitelezések során a partnereinknek és ügyfeleink számára.

A vállalkozás a hazai felvonógyártó piac egyik fő szereplője a speciális és a hidraulikus felvonók kategóriájában, a magyarországi liftgyártók rangsorában előkelő helyen áll az elsősorban külföldi tulajdonban lévő multinacionális vállalatok után.

Tevékenységünk fő profilja személy- és teherfelvonók, emelőgépek:

  • Gyártása
  • Szerelése
  • Tervezése
  • Generál kivitelezése
  • Üzemeltetése, karbantartása, szervizelése
  • Felújítása, cseréje

Továbbá speciális felvonó alkatrészek bérgyártása és szerkezeti lakatos munkák végzése. A hazai piacon jelentős számú  acél tornyot gyártunk és építünk be felvonók aknájául, többféle kivitelben.

A vállalkozás a magas minőségi követelmények és a szigorú biztonságtechnikai előírások betartása miatt az egészségügy, a vendéglátás, valamint a megváltozott képességű (rokkant, rehabilitációs) területeken, akadálymentesítő és speciális liftek gyártásában kiemelkedő szerepet tölt be. Berendezéseink megtalálhatóak kórházakban, éttermekben, közintézményekben, társasházakban és ipari létesítményekben. 

A Keller Hidrolift Kft. elismert tagja a Lift-s Egyesületnek, valamint alapító tagja a Felvonó Szövetségnek, mely a felvonó iparágban tevékenykedő cégeket fogja össze és képviseli őket hazai és nemzetközi szinten. A cég vezetői elkötelezettek a szakma magas szintű fenntartásában és fejlesztésében, rendszeresen képzéseken vesznek részt előadóként vagy részvevőként, valamint több neves díjat és kitüntetést vehettek már át a felvonós iparágért tett erőfeszítéseikért. Többek között Keller András, ügyvezető a "Felvonó Szakma Kiváló Művelője" címben részesült 2017-ben.  

A cégünk által gyártott alkatrészek minősítéskötelesek, ezért a legmagasabb szintű akkreditálással rendelkezünk. A felvonók és emelőgépek telepítése építési engedélyköteles tevékenységek, ezért szorosan együttműködünk a hatóságokkal és a szakértői irodákkal. Az általunk gyártott alkatrészekre 2 év garanciát vállalunk. 

Korábbi munkáinkról képeket és leírásokat talál a weboldalunkon és a facebookon. Köszönjük megtisztelő érdeklődését, amennyiben honlapunk megtekintését követően kapcsolatba szeretne lépni cégünkkel, úgy a "Kapcsolat" menüben megadott címeken állunk szolgálatára.

Keller Hidrolift Kft.

Tevékenységek:

személyfelvonók gyártása, személyfelvonók szerelése, személyfelvonók tervezése, személyfelvonók generál kivitelezése, személyfelvonók üzemeltetése, személyfelvonók karbantartása, személyfelvonók szervizelése, személyfelvonók felújítása, személyfelvonók cseréje, teherfelvonók gyártása, teherfelvonók szerelése, teherfelvonók tervezése, teherfelvonók generál kivitelezése, teherfelvonók üzemeltetése, teherfelvonók karbantartása, teherfelvonók szervizelése, teherfelvonók felújítása, teherfelvonók cseréje, emelőgépek gyártása, emelőgépek szerelése, emelőgépek tervezése, emelőgépek generál kivitelezése, emelőgépek üzemeltetése, emelőgépek karbantartása, emelőgépek szervizelése, emelőgépek felújítása, emelőgépek cseréje

Telephelyek, elérhetőségek:

2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út (hrsz. 7303)
Telefon: 06 (27) 344-986
Mobil: 06 (30) 942-7223, 06 (30) 662-8285
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat