Szakmai Kalauz

Keresés eredménye:  kéménybélelés tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Kéménybélelés, Kéményjavítás - A Kaminos

Kéménybélelés:
-Cirkó, vízmelegítő, fali melegítő, konvektor.
-Cserépkályha, kandalló.
-Modern kondenzációs kazán bélelése, kivitelezése.

Kéményjavítás:
-Összekötőelemek cseréje. (füstcső)
-Koromzsák ajtó cseréje, kialakítása.
-Légbevezetők beépítése.

Hő és áramlástechnikai méretezés készítése, kémény seprőipari nyilatkozat teljes körű ügyintézéssel. Reális korrekt árakon!

Tevékenységek:

hő és áramlástechnikai méretezés készítése, kémény seprőipari nyilatkozat teljes körű ügyintézéssel, kéményjavítás, kondenzációs kazán bélelés, kondenzációs kazán kivitelezése, koromzsák ajtó cseréje, koromzsák ajtó kivitelezése, légbevezetők beépítése, kéménybélelés

Telephelyek, elérhetőségek:

1083 Budapest,
Mobil: 06 (30) 789-2090
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

KÉMÉNYSZAKÉRTŐ CÉGCSOPORT

Cégünk 1990-től foglalkozik kémények építésével és korszerűsítésével. Kezdetben kis létszámmal és szerény technikai háttérrel dolgoztunk, de kitartó és céltudatos munka eredményeképpen folyamatosan fejlődtünk és bővültünk. Célkitűzésünkké tettük, hogy budapesti és országos viszonylatban a beruházói, közületi, valamint a lakossági megrendelők számára ésszerű és gazdaságos műszaki megoldásokkal fogunk hozzájárulni a biztonságos fűtési rendszerek üzemeltetéséhez.

Munkánk végeredményének a biztonságosan kiépített égéstermék elvezető rendszereket, korszerűsített falazott kéményeket, valamint a minősített, szakhatósággal ellenőriztetett és engedélyeztetett kéményrendszereket tartjuk, melyek időtállóságban és technikai fejlettségben is megfelelnek a hatályos minőségi elvárásoknak.

KÉMÉNYSZAKÉRTŐ CÉGCSOPORT

Tevékenységek:

kéménybélelés, kéménymagasítás, KREA K2+, gyűjtőkéményrendszer, tetőjárda építés, ipari TV-kamerás kéményvizsgálat, kémény állapotfelmérés, kéményseprői ipari nyilatkozat

Telephelyek, elérhetőségek:

1141 Budapest, Pöstyén utca 13.
Telefon: 06 (1) 385-2125, 06 (1) 381-0856
Mobil: 06 (20) 480-0547
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat